Privacy- en cookieverklaring

Onze vrijwilligersorganisatie hecht veel belang aan jouw privacy. Wij gaan voorzichtig om met het verwerken van jouw gegevens en geven hiervan een overzicht.

Cookies

Onze website https://overbetuwegroennatuurlijk.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren en goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin wij je uitleggen dat wij cookies gebruiken. Jouw verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt jouw internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld jouw laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om de werking van onze website te verbeteren.

Social Media

Op onze website is geen koppeling met een Social Media platform gemaakt.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud van andere websites tonen. Bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten.

Persoonsgegevens

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft in het kader van een door jouw gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Je voor- en achternaam
  • Je e-mailadres

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Nieuwsbrief

Wij versturen nieuwsbrieven. In- en uitschrijven voor onze nieuwsbrieven kan door een mail te sturen naar info@overbetuwegroennatuurlijk.nl. Wij hebben alleen je naam en e-mailadres nodig om je nieuwsbrieven te sturen. Bij uitschrijven verwijderen wij deze gegevens.

Derden

Wij publiceren jouw persoonsgegevens niet en verstrekken deze ook niet aan derden. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van jouw persoonsgegevens vragen wij je contact met ons op te nemen. Wil je meer weten over de AVG of heb je op grond van de privacywetgeving een klacht dan verwijzen wij naar de Autoriteit Persoonsgegevens

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van onze diensten dan betekent dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact

E-mail: info@overbetuwegroennatuurlijk.nl

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 5 juni 2018.