Binnenkort werk aan de winkel

de werkwinter ligt al weer zover achter ons, de corona heeft ons ingehaald, maar hopelijk niet lam gelegd!
Binnenkort werk aan de winkel: 1 augustus wilgen trekken en riet snijden in de poel op de Oostermeint.  Het bos is in particuliere handen overgegaan, maar de eigenaren zijn blij als we verantwoordelijkheid voor de poel blijven houden.. 9.30h tot 12h, koffie en thee gegarandeerd als je je opgeeft!
Dan 15 augustus zomerpeertjes plukken aan de Wuurde, een traditie langzamerhand..10h tot 12h . Plek: de Wuurde 87, ladders plaatsen 9.30h, opgeven hoeft niet, hulp bij verplaatsen van de ladders is welkom!
Voor de afsluiting van het oude knotseizoen denken we aan 19 september, een wandeling langs het oude kerkje van Oosterbeek, bezoek aan de camping Langs de Rijnoever, en lunch aldaar. Verzamelen bij het pontje van Driel, 9.30h, of aan de overkant in Oosterbeek natuurlijk, iets later.. Om een reservering te kunnen maken hebben we wel een idee nodig van het aantal mensen dat meedoet. Geef je dus alsnog op.
Zoek

Nieuws ontvangen?

Schrijf je in en je krijgt van vanzelf het laatste nieuws. Je ontvangt een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen.